Goochelacts

Tafelgoochelen of close-up goochelen

Tijdens het diner, tussen de gangen door, toont de goochelaar aan tafel bij de mensen enkele trucs. Hij gaat zo van tafel tot tafel en toont telkens zijn goochelacts voor een select groepje gasten van dichtbij.

meer info

Walk-around goochelen

De artiest mengt zich tussen het publiek en laat van dichtbij zijn goocheltrucs zien. Telkens voor een klein groepje omstaanders presenteert hij een korte act.

meer info

Stand-up Magic of toneel goochelen (stage magic)

Dit is een groepsvoorstelling welke centraal opgevoerd wordt. Een podium is niet altijd noodzakelijk, dit hangt af van de zaalopstelling, aantal toeschouwers en de goochelaar.

meer info

Illusionisme

Dit is het grotere werk. Hier geen vingerhoeden of muntjes. Er worden acts getoond met mensen en dieren. Veelal met grote kisten, vuur, assistentes in badpak en passende muziek.

Illusionist

Mentalisme

Mentalisme is een vorm van entertainment waarbij een performer, de mentalist, gebruikmaakt van schijnbare geestelijke vermogens zoals gedachten lezen en toekomst voorspellen. Door psychologische principes en suggestie te integreren, creëren ze indrukwekkende en mysterieuze ervaringen voor het publiek. Het doel is niet om echte bovennatuurlijke krachten te tonen, maar eerder de illusie van buitengewone mentale bekwaamheden op te wekken.

meer info

Kindergoochelen

Een kindergoochelaar is een artiest die zijn show speciaal richt naar kinderen. Let op er is een groot verschil tussen een kindergoochelaar en een kleutergoochelaar. Een goochelaar voor kleuters kan je inhuren voor een publiek jonger dan 4 jaar.

Kindergoochelaar

Streetmagic

Straatgoochelen, zoals de naam suggereert, is een boeiende vorm van goochelen die plaatsvindt in openbare ruimtes. Het kan subtiel zijn, waarbij de straatgoochelaar mensen aanspreekt om hen onverwachts een truc te laten zien. Tegelijkertijd kan het ook theatraal zijn, gepresenteerd met grootse gebaren en bravoure. Ideaal voor festivals, cultuurmarkten en braderijen.

meer info

Maatwerk

Mag het iets meer zijn? Een act helemaal ontworpen op maat om uw bedrijf of merk te promoten. Ideaal voor volk te trekken aan uw beursstand. Of uw klanten een cadeautje te geven. Dit is een discipline waar het collectief van Promagic.be in uitblinkt!

Promagic

Teambuilding

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Origineel en magisch.

Mysterydinner

Workshop

Deze workshop activiteit geeft je nieuwe inzichten en heeft bovendien een grote fun factor!

Out of the box