Illusionist

ILLUSIONIST HUREN

SPECTACULAIRE ILLUSIESHOW

Huur een illusionist en laat u betoveren en beleef een spectaculaire Illusie Show die u gezien moet hebben. Onze illusionist neemt u mee in de wondere wereld van de Magie, waar u de mooiste en spectaculairste illusies van dit moment zult ervaren. Samen met zijn assistente brengt hij een betoverende act waarbij u op het puntje van uw stoel zult zitten.

De show is perfect als openingsact, waarbij belangrijke personen op een leuke wijze tevoorschijn worden getoverd, of voor het presenteren van een persoon of product. De acts zijn op muziek en tijdens de show wordt gewerkt met vuur, alles veilig en gecontroleerd uitgevoerd.

Deze illusieshow duurt 20 of 30 minuten Een 45 minuten durende show is ook mogelijk.

U bent verzekerd van een geslaagde show, boordevol humor en interactie, waar iedereen nog lang over na zal praten.

Bekend van Holland’s Got Talent en Ruim 18 jaar ervaring

Galashows

Dinnershows

Festivals

Cabaretshows

PRAKTISCHE TIPS

Bij het inhuren van een illusionist zijn praktische zaken essentieel. Zorg voor een geschikte locatie met voldoende ruimte voor het optreden en publiek. Bekijk zeker de tech Rider om na te gaan hoeveel speelruimte de illusionist nodig heeft. Bespreek technische vereisten zoals verlichting en geluid om een soepel verloop van het optreden te garanderen.

Catering en bediening is niet toegestaan tijdens het optreden. Vergeet dus niet om de duur van het optreden en eventuele pauzes af te stemmen.

Met goede voorbereiding wordt jouw evenement een magisch succes!

Andere Acts

Tafelgoochelaar

Illusieshow

Verrijk je evenement met een goochelvoorstelling. Ervaar magische hoogtepunten, interactie en pure verwondering.

Kindergoochelaar

Kindershow

Breng magie naar kinderfeestjes. Interactieve shows vol humor en verwondering, speciaal ontworpen om lachende gezichten te creëren.

Goochelaar Joppe inhuren

Tafelgoochelaar

Intieme magie met close-up goochelen. Ervaar de kunst van dichtbij, waar trucs en interactie voor een persoonlijke en magische belevenis zorgen.